loading...
راز باور - مشاوره کنکور تجربی
ادمین بازدید : 763 یکشنبه 24 خرداد 1394 نظرات (0)

بر اساس قانون، اگر مشمولان خدمت سربازی معتاد باشند، از اعزام محروم می شوند. به سربازان معتاد نیز کارت پایان خدمت داده نمی شود.


رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا خبر داد، سربازان معتاد از دریافت کارت پایان خدمت محروم می‌ شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید حمید صدرالسادات در حاشیه نمایشگاه نوزدهم مطبوعات و خبرگزاری ها به خبرنگاران گفت: بر اساس قانون، مشمولان اعزام به خدمت سربازی، اگر به مواد مخدر اعتیاد داشته باشند، از اعزام محروم هستند و این محرومیت سبب می‌شود آنان با مشکلاتی همچون بلاتکلیفی در سربازی و صدور نشدن کارت پایان خدمت رو به رو شوند.

وی افزود: سازمان وظیفه عمومی موظف شده است مشمولانی را که به مواد مخدر اعتیاد دارند، شناسایی و به مراکز مجاز ترک اعتیاد معرفی کند و به این افراد، 6 ماه مهلت داده می‌ شود اعتیاد خود را ترک کنند و بار دیگر به خدمت اعزام شوند.

صدرالسادات افزود: همچنین سازمان نیروهای مسلح موظف است در صورت شناسایی سربازان معتاد، آنان را برای ترک اعتیاد، به مراکز مجاز درمانی معرفی کند؛ در غیر این صورت، این افراد از ادامه خدمت منع می‌ شوند و کارت پایان خدمت دریافت نمی‌ کنند.

ادمین بازدید : 1206 یکشنبه 24 خرداد 1394 نظرات (0)

 

 

پیش‌بینی این است که در صورتی که آموزش و پرورش تا خرداد ماه سال آینده این آیین‌نامه را به تصویب برساند و به مرحله اجرا درآید ، عملا باید از سال ۹۳ به بعد خروجی آن به نیروهای مسلح اعلام شود و تا آن زمان آموزش‌های فعلی جزء کاهش مدت خدمت محاسبه نمی‌شود.

 

ادمین بازدید : 843 یکشنبه 24 خرداد 1394 نظرات (0)

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، با رد اخبار و شایعه های مربوط به تغییر قوانین خدمت سربازی یا فروش سربازی، گفت: هیچ برنامه‌ ای برای تغییر قانون یا معافیت و بخشودگی نداریم.


کمالی با بیان اینکه افراد منتظر مقررات جدید درباره خدمت سربازی نباشند و بر اساس قانون فعلی، درباره خدمت سربازی خود تصمیم بگیرند، تاکید کرد: هیچ برنامه‌ای برای فروش سربازی وجود ندارد.

 

تکذیب فروش خدمت سربازی

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به تازگی مباحثی در برخی نشریه ها که عمده آنها را به نام نشریه های زرد می‌ شناسیم، مطرح شده مبنی بر اینکه قرار است گروهی از مشمولان، از خدمت سربازی معاف شوند یا تغییراتی در قانون ایجاد شود.


وی افزود: برای اینکه خیال همه را راحت کنیم، اعلام می‌ کنم هیچ برنامه‌ای برای بخشش یا معافیت خدمت سربازی کسانی که خدمت سربازی نرفته‌اند وجود ندارد و آخرین گروهی که معاف شدند، متولدین تا سال 55 بودند و متولدین سال 55 به بعد باید خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند.


کمالی افزود: قوانین معرفی شده از سوی نظام‌وظیفه جدید نیست؛ رسانه‌ها اشتباه کردند.


کمالی با بیان اینکه تاکید و توصیه ما به جوانان این است که برای انجام خدمت سربازی، خود را معرفی کنند، تاکید کرد: به تازگی اخباری در برخی رسانه‌ها با تیتر «قوانین جدید خدمت سربازی» منتشر می‌ شود که اصلا قوانین جدید نیست؛ بلکه سازمان وظیفه عمومی که مجری قانون در این زمینه است، با هدف اجرای قانون، گاهی وقت ها اطلاع‌ رسانی کرده و قانون را به آگاهی مردم می‌ رساند و نباید از آن به عنوان قوانین جدید خدمت سربازی نام برد.

ادمین بازدید : 736 جمعه 22 خرداد 1394 نظرات (0)

در تاریخ ٢٠/٣/١٣٩٤

مشکل سایت چیست و ما برای حل آن چه کردیم

چندی قبل شرکت میزبان سرورهای سایت به ما اعلام کرد که قصد انتقال سرورها به محل جدیدی را دارد. اینکار تنها چند ساعت پس از اطلاع رسانی ایشان انجام شد و در واقع تمامی سرورها و شبکه مرتبط با آن به محلی جدید منتقل شد. اما پس از نصب مجدد سرورها در محل جدید مشخص شد که سرور بانک اطلاعاتی سایت دچار مشکل شده است. در طول سالها فعالیت سایت بارها سرور بانک اطلاعات و درایوهای آن دچار مشکل شده بودند اما با توجه به تنظیمات صورت گرفته معمولا ظرف چند ساعت سرور جایگزین شده و یا از نسخه پشتیبان بروز برای بازگردانی اطلاعات استفاده میشد اما آنچه مشکل را بغرنج کرد این بود که تمام هارد درایوها ( که همگی با یک برند و مدل خاص بودند) در این نقل و انتقال آسیب دیده بودند و در واقع هر دو سیستم ذخیره سازی بانک اطلاعات و نسخه پشتیبان آسیب جدی دیده بودند.
با توجه به آسیب دیدگی همه هارد درایوها به نظر میرسید که ممکن است مشکل به دلیل اختلاف ولتاژ دیتاسنتر قدیمی و جدید باشد و با همکاری شرکت میزبان سرورها در کانادا هارد درایوها به تعمیرگاه معتبری در کانادا ارسال شد و البته گرانترین و سریعترین سرویس ممکن سفارش داده شد که در اسرع وقت مشکل تشخیص و جهت حل مشکل اقدام شود. شرکت تعمیرکار توانست یکی از هارددرایوها را بطور کامل بازگرداند اما در بازگردانی اطلاعات بقیه هارد درایوها ناموفق بود (لازم به ذکر است که اگر تنها اطلاعات یک درایو دیگر باز می‌گشت امکان دسترسی به همه اطلاعات وجود داشت. اما متاسفانه اینکار در کانادا امکان پذیر نبود و برای همین درایوها به شرکت رسمی پشتیبان آن برند خاص هارددرایو در آمریکا ارسال شد. در اینجا نیز سریعترین  سرویس سفارش داده شد و انتظار ما این بود که ظرف یک هفته مشکل برطرف شود. اما شرکت فوق پس از بررسی اعلام کرد که بخشی از درایوها آسیب جدی دیده و قابل بازیابی نیست و در زمینه بارخوانی برخی درایوهای دیگر اقدام کرد.سفارش و تامین برخی قطعات لازم جهت تعمیر توسط این شرکت صورت گرفت و روند خواندن اطلاعات این هارد درایو صورت گرفت (اینکار در دستگاه و محیط خاصی صورت میگرد). متاسفانه این روند بسیار طولانی و بیش از حد تصور ما بود و بیش از 14 روز بطول کشید. اما متاسفانه این شرکت نتوانست بصورت کامل اطلاعات را بازگردانی کرد و در نتیجه در گزارش خود اقدامات دیگری را جهت تکمیل روند پیشنهاد داده است که ما با آن موافقت کرده و روند آن آغاز شده است اما قاعدتاً اجرای این راهکار نیز زمان خواهد برد.
ما امیدوار هستیم که در نهایت مشکل برطرف و اطلاعات بروز بانک اطلاعاتی در اختیار ما قرار گیرد. لازم به ذکر است که ما بیش از 60 درصد بانک اطلاعاتی را بصورت سالم در اختیار داریم و از آنچه باقی مانده بازگردانی 92% نیز تاکنون صورت گرفته است و به نوعی به بازگردانی اطلاعات بروز سایت خوش بین هستیم. اما اگر تمام روند و کارهای صورت گرفته شکست خورد ما نسخه دیگری از نسخه پشتیبان سالیانه سایت را نیز داریم که مربوط سال میلادی قبل است و امکان بازگردانی کامل آن وجود دارد هرچند در این صورت اطلاعات سایت به ماهها قبل بازخواهد گشت و این چیزی نیست که مورد علاقه ما باشد. تمام تمرکز و تلاش ما و با صرف هر هزینه ممکن این است که اطلاعات تا آخرین ثانیه ای که سرورهای سایت خاموش شدند بازگردد و دلیل صبر و عدم فعال سازی کامل سایت نیز تاکنون همین بوده است.

اگرچه خدمات ما رایگان بوده است اما باید بدانید ما نسبت خدماتی که ارائه میکنیم متعهد هستیم و در طول سالها فعالیت سایت تمام تلاشمان این بوده که میزبانی شایسته برای کاربران خوب سایتمان باشیم. ما نسبت به مشکل پیش آمده خود را مسئول میدانیم و هر آنچه در توان داریم و امکان پذیر باشد برای حل مشکل به کار خواهیم بست.

این چند جمله ی آخر معنیش اینه که اینها از پول تبلیغات برای کاربراشون ١٠٠ ها میلیون تمون نمیگیرن
بابا دیگه چرا منت میزاری تمام زندگیتون بسته به همین خدمات رایگانه
ادمین بازدید : 1030 پنجشنبه 21 خرداد 1394 نظرات (0)

پاسخ به سوالات شما 1- یک سوال مکة المکرمة موصوف و صفته؟ چرا مکه ال نداره ؟

بله موصوف و صفته.در شروط صفت بودن یک اسم می خوانیم که در چهار چیز باید از موصوف پیروی کند:

1- در حرکت:

(اما ممکن است یکی مثل ورث عبادی الصالحون عباد مرفوع به ضمه مقدره (تقدیری )است و صالحون اعراب فرعی و مرفوع به واو؛مهم مرفوع بودن هر دو است نه شیوه و نوع مرفوع بودن آنها)

2- در معرفه و نکره بودن باید مثل هم باشند اما ممکن است مثل عباد کلمه معرفه به اضافه باشد و الصالحون معرفه به ذواللام.مهم این است که هر دو معرفه اند اما نه به یک روش.مکه در مثال شما معرفه به علم است و مکرمه معرفه به ال پس هر دو معرفه اند.

3- در تعداد(مفرد و مثنی و جمع بودن) عباد و صالحون هر دو جمعند یکی جمع تکسیر و دیگری جمع مذکر سالم.

4- در مذکر و مونث بودن مثل مکة المکرمة یا النفسُ المطمئنة که نفس مونث معنوی و صفت با ة مونث است.

یا کتبٌ کثیرةٌ هر دو مرفوع و نکره اند اما چرا برای کتب صفت مفرد مونث آمده ؟زیرا جمع های غیر انسان در حکم مفرد مونث هستند و ضمیر و اشاره و موصول خاص و فعل و صفت آنها مفرد مونث می آید.

2- در غیر منصرف اسمهایی که ان زاید دارند رو چه جور تشخیص بدهیم که زاید هست ؟

سه حرف اصلی آنها را که پشت سر هم و به صورت متوالی آمده کنار بگذار اگر (ان) بعد از آن بود زاِید است.مثل عطشان(عطش+ان) جوعان(جوع+ان)

 

3- در جمله وجدنا المومنات َ صابراتٍ صابرات صفته چرا ال نداره ؟

صابرات صفت نیست مفعول دوم برای وجدناست که دو مفعولی است.برخی فعلها مثل:رأی - وجد - جعل و ... دو مفعول می خواهند.راه تشخیص آن این است که اولا به معنای دیدن با چشم و یافتن قابل لمس نیست مثل کتاب که می بینیم و یا گم کرده ایم و در دست می گیریم .رأی در اینجا یعنی دریافت با قلب مثل رأیتُک صدیقا مخلصاً:تو را دوست مخلصی دیدم(اخلاص را در تو درک کردم) یا مثال شما که زنان مومن را صبور یافتم.

راه دوم اینکه دوبار جمله را ترجمه کنی یکی از مفعولها را با را و بار دیگر مغعول بعدی را با را ترجمه کن اگر درست بود پس فعل دو مفعولیست :رزق الله الانسانَ عقلاً کاملاً(خدا به انسان عقل کاملی را روزی داد،خدا انسان را عقلی کامل روزی داد)

3- اگر مفعول دو را حذف کنی جمله ناقص می شود؛مثل:تجعل قوس قزح السماءَ خلّابةً: رنگین کمان آسمان را دلربا قرار می دهد (حذف مفعول:رنگین کمان آسمان را قرار می دهد+جمله ناقص شد)

4- در جمله جعله من اشهر علماءِالقرنِ التاسعَ عشر نقش التاسع صفته اما اعرابش اصلا مطابقت نمیکنه ؟

اعداد مرکب از 13 تا 19 هر دو جزءشان مبنی بر فتحه است و بنابر این حرکتشان محلاً مجرور است.

ادمین بازدید : 897 پنجشنبه 21 خرداد 1394 نظرات (0)

چند نکته دربارۀ اسم منقوص ومقصور:

1.اسمهای مختوم به «ی» که حرف قبل ازآن مکسور،و«ی» جزء حروف اصلی کلمه باشد یادرجمع مکسرشان باشد «منقوص» هستند. مانند : راعی قاضی لیالی مَعالی (بزرگی ها،مقام های بلند)(مفرد ش مَعلاة)

2.اسمی که آخرش«یاء» مُشَدَّد باشد. مانند: مَرْضِیّ وکـُرْسِیّ  یا یای آن جزءکلمه نباشد. مانند:أبـِی وأَخِی(اسماءخمسه) یاما قبلش مکسورنباشد .مانند:ظـَبْی ووَحْی (ماقبل یای آخر ساکن باشد) اسم منقوص نمی باشند

3.برخی اسمها به اسم منقوص شباهت دارند اما منقوص نیستند .چون «ی» جزءحروف اصلی آنها نیست وجمع مکسّر نیز نمی باشند. مانند اسم مضاف به یاء متکلم ،« کتابی، قـَلـَمی » که إعراب آنها تقدیری است اما اسم منقوص نیستند بلکه مضاف به یاء متکلم هستند.

4. اسمهایی که آخرآنها «یاءمشَدّد» داشته با شد،منقوص نیستند. مانند:غَنِیّ-عَلِیّ - نبیّ - ولیّ - قویّ و...که

صحیح الآخرند ومنقوص نیستند.بنابراین اعراب  آنها اصلی است وهمه گونه علائم إعرابی( َ ِ ُ)را می پذیرند.

5.هرگاه اسم منقوص بدون« ال »  باشد و« مضاف» واقع نشود در حالت« رفعی و جری» ، « یاء » آن حذف   می شود و« تنوین کسره » می گیرد. اما در حالت نصبی حرف « یاء» به صورت خود باقی می ماند.  در« حالت رفعی و جری إعرابش تقدیری» و در«حالت نصبی إعراب آن ظاهری واصلی » است .

مانند : انتَ هادٍ لِکُلِّ عاص ٍ و إنْ کانَ عانیاً.  توارشاد وهدایت گرهرطغیان کننده ای اگرچه آن عصیان کننده اسیرودربند باشد.

هادٍ ! خبرومرفوع تقدیراً .         عاص ٍ ! مضاف الیه ومجرور تقدیراً.            عانیاً! خبر کان و منصوب.

6.اسمهایی که به حرف «یاء» ختم شوند واین «یاء» تلفظ شود معمولا ً دو نقطه زیرآن گذاشته می شودتا با «الف مقصوره» که به شکل «ی» نوشته می شود اشتباه نشود . مانند: قاضِی- راضی- ساعی و...

7.«الف» مقصور دربیشتر موارد به صورت «یاء» نوشته می شود ودرسه مورد باید آن رابه صورت «الف» نوشت:

الف-اگراسم مقصوردرمرتبۀ سوم باشد(سومین حرف باشد) واصلش«واو» باشد به صورت «الف»نوشته می شود.مانند:عَصا- رِبا - عَلا- رَجا- رضا

ب- در صورتی که حرف قبل از آن«یاء»باشد به صورت «الف» نوشته می شود.مانند: دُنیا- عُلیا- رُؤیا.

ج- درصورتی که به ضمیر متصل شوند به صورت «الف»نوشته می شود.مانند:اَعْلاهُ- هواهُ

8.«الف» دراسم تفضیل مذکر ومؤنث مانند:«أَعْلی وعُلیا» واَفـْعَل وصفی مذکرمانند:«اَعْمیٰ » ومصدرمیمی مانند «مَعْْْنیٰ» واسم زمان ومکان مانند:«مَأ ْویٰ» واسم مفعول غیر ثلاثی مجرد مانند:«مُدَّعیٰ ومُستـَوْفیٰ» الف مقصورمحسوب می شود.

9.هرگاه اسم مقصور بدون«ال»  باشد و«مضاف» واقع نشود با تنوین فتحه می آید. دراین صورت«الف» آن لفظاً حذف می شود نه از نظرخط وکتابت.

مانند:  هذا فـَتیً یسیرٌعَلی هُدیً.   این جوانی است که درمسیرهدایت گام می نهد.

فـَتیً ! خبر ومرفوع تقدیراً.    هُدیً ! مجرور به حرف جرتقدیراً

10.بر سر اسم مقصوراگر تنوین داخل شود در حالت وصل به حذف« الف» قرائت می شود .

مانند : هُدیً لِلمُتـَّقینَ. ویا رضاً بـِقـَضائِکَ.

11.تنوین اسمهای مقصوردرحالت «رفعی ونصبی وجرّی» و اسمهای منقوص « در حالت رفعی و جریّ» علامت إعراب نیست. دراین حالت می بایست به موقعیت کلمه در عبارت توجه کرد و إعراب آنها را تقدیری به حساب آورد.

مانند: کـُلـُّکــُمْ راع ٍ و کـُلـُّکـُمْ مَسؤُولٌ عَنْ رَعِیَّتِهِ . !   راع : خبر و مرفوع تقدیراً .

کلمه « راع ٍ » نقش خبری دارد اما تنوین جر گرفته است .با توجه به نکته «5» این تنوین علامت جر نیست.« راع ٍ » در اصل «راعِی » بوده و اسم منقوص است و اسم منقوص در حالت «رفعی و جری» اگر «ال» نداشته باشد و«مضاف» واقع نشو  «تنوین کسره» می گیرد و إعرابش تقدیری است یعنی به حرکت آخر آن نباید توجه کنیم . بنابراین می گوئیم «خبر ومرفوع تقدیراً ».

12. در إعراب محلی و إعراب تقدیری باید به محل و موقعیت قرارگرفتن کلمه درجمله توجه کنیم . با این تفاوت که إعراب محلی برای کلمه های مبنی و جمله و شبه جمله (اگر نقش بپذیرند ) می باشد و إعراب تقدیری برای کلمه های معرب (مقصور، منقوص و اسم مضاف به یاء متکلم) است

13.اسم منقوص و اسم مقصور هیچگاه تنوین رفع (   ٌ  ) نمی گیرند.

ادمین بازدید : 979 پنجشنبه 21 خرداد 1394 نظرات (0)

شناخت إعراب تقدیری

اعراب تقدیری به چه اعرابی گفته می شود؟

به  اعراب کلمه هایی که با وجود معرب بودن علامت های إعراب روی آنها ظاهرنمی شودوإعراب آنها را باید ازموقعیّت ومحلّ آنها در جمله تشخیص داد « إعراب تقدیری» می گویند.

وجه تسمیۀ این إعراب به «تقدیری»آن است که اوّلا :ً این کلمات معرب اند ولذا انتظار می رود که إعراب درآنها ظاهرشوداما به علت بافت خود کلمه ومشکلی که خود کلمه دارد، إعراب را نمی تواند ظاهر کند، لذا به صورت مُقـَدَّروپنهان در کلمه مخفی می شودوروی کلمه ظاهر نمی شود. . ثانیا: دراسم های مبنی   کلمه از اساس إعراب رانمی پذیرید اما در کلمه های دارای إعراب تقدیری مشکل قرار گرفتن یاءِ ماقبل مکسوریا الف مقصوردرآخر کلمه است. بنابراین به دلیل بافت خود کلمه یعنی وجود یاءماقبل مکسور و الف مقصوره درآخر آنها و تمایز آنها با کلمه های مبنی اعراب این گونه کلمات را« تقدیری » نامیده اند.

کلماتی که إعراب آنها تقدیری است عبارتند از:

1-  اسم مقصور«یٰ- ا» :  مانند:     مصطفی- موسیٰ- دُنیا- عُلـْیا .

 2-  اسم منقوص «-ِ ی» : مانند:      قاضِی- راضِی- داعِی .

3- اسم مضاف به ضمیر« یای » متکلم وحده :  مانند:    کِتابِی- مُعَلِّمی.

اسم مقصور: به اسم هایی مانند «هُدیٰ-دُنیا- فَتیٰ- موسیٰ»که به حرف «الف»ختم می شوند.اسم مقصور می گویند.

اسم منقوص: به اسمهایی مانند«قاضی-عالی- راضی- لیالی- مُتـَوالی»که به حرف یاء ماقبل مکسور ختم می شوند ،اسم منقوص می گویند.

دراسمهای منقوص حرکت های« ضمه وکسره تقدیری» اما« حرکت فتحه ظاهری» است.

مانند : جاءَالقاضِی . !فاعل ومرفوع تقدیراً.   سَلـَّمْتُ عَلـَی القاضی. !مجرور به حرف جر تقدیراً.

رَأیـْتُ القاضِیَ.  !مفعولٌ به ومنصوب

دراسمهای مقصور واسم مضاف به ضمیریای متکلم و حده هر سه علامت (ضمه،فتحه وکسره) تقدیری است.

مانند :  جاءَ المُصطفیٰ(فاعل ومرفوع تقدیرا ً) .    جاءَ مُعَلـِّمی          (فاعل ومرفوع تقدیرا ً )

رَأَیـْتُ المصطفیٰ(مفعولٌ به منصوب تقدیرا ً).          رَأیـْتُ مُعَلـّمی    (مفعولٌ به منصوب)

سَلـَّمْتُ عَلـَی المصطفی(مجرور به حرف جرتقدیرا ً).سَلـَّمـْتُ علی مُعَلـِّمی (مجروربه حرف جرتقدیرا ً)

تعداد صفحات : 74

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 586
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 768
  • آی پی امروز : 442
  • آی پی دیروز : 286
  • بازدید امروز : 1,139
  • باردید دیروز : 994
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 5,570
  • بازدید ماه : 5,570
  • بازدید سال : 188,983
  • بازدید کلی : 2,028,862