::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 166
نویسنده پیام
tehran300
آفلاین

" border="0">

ارسال‌ها: 1
عضویت: 10 /11 /1398
خوب یا بد بودن نمک؟

محصولات ارگانیک نیکوفام : سازمان های بهداشتی مدت طولانی است که در مورد خطرات نمک به مردم هشدار می دهند.
دلیل این هشدار ها این بوده است که مصرف زیاد نمک باعث ایجاد تعدادی از مشکلات سلامتی از جمله فشار خون بالا و بیماری قلبی می شود.
علاوه بر این ، بسیاری از مطالعات در واقع نشان می دهند که خوردن نمک خیلی کم می تواند مضر باشد به همین دلیل است که وقتی اسم نمک را افراد می شنوند بدنبال ضررهای نمک برای سلامتی هستند
در این مقاله نگاهی دقیق به نمک و تأثیرات آن بر سلامتی صورت گرفته است.
نمک چیست؟
نمک به کلرید سدیم (NaCl) نیز گفته می شود. میزان ترکیب آن ۴۰٪ سدیم و ۶۰٪ کلرید است.
نمک تاکنون بزرگترین منبع غذایی سدیم است و کلمات “نمک” و “سدیم” غالباً به صورت متناوب مورد استفاده قرار می گیرند.
برخی از انواع نمک ممکن است حاوی مقادیر کمی کلسیم ، پتاسیم ، آهن و روی باشد.همچنین ید اغلب به نمک سفره اضافه می شود.
مواد معدنی اساسی نمک به عنوان الکترولیتهای مهم بدن عمل می کنند. آنها به تعادل مایعات ، انتقال عصب و عملکرد عضلات کمک می کنند.
نمک به طور طبیعی در بیشتر غذاها یافت می شود. همچنین به منظور بهبود طعم ، اغلب به غذاها افزوده می شود.
از نظر تاریخی ، نمک برای حفظ مواد غذایی استفاده می شد. مقادیر زیاد می تواند مانع از رشد باکتری هایی شود که باعث خراب شدن مواد غذایی می شوند.
نمک به دو روش اصلی برداشت می شود: از معادن نمک و با تبخیر آب دریا یا آب غنی از مواد معدنی.
در واقع انواع زیادی نمک موجود است. که نمک های خوراکی رایج شامل نمک سفره ساده ، نمک صورتی هیمالیا ، نمک آبی و نمک دریا است.
انواع مختلف نمک ممکن است از نظر طعم ، بافت و رنگ متفاوت باشد.
چگونه نمک بر سلامت قلب تأثیر می گذارد؟
مقامات بهداشت به ما گفته اند که ده ها سال سدیم را کاهش دهیم. آنها می گویند شما باید بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در روز مصرف کنید ، ترجیحا کمتر کمتر
این مقدار در حدود یک قاشق چایخوری یا ۶ گرم نمک است (۴۰٪ سدیم است ، بنابراین گرم سدیم را ۲٫۵ برابر کنید).
با این حال ، حدود ۹۰٪ از بزرگسالان ایالات متحده مقدار زیادی بیشتر از آن مصرف می کنند .
ادعا می شود که خوردن بیش از حد نمک باعث افزایش فشار خون می شود و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد.
با این حال ، در مورد مزایای واقعی محدودیت سدیم شک و تردیدهای جدی وجود دارد.
درست است که کاهش مصرف نمک می تواند فشار خون را کاهش دهد ، به خصوص در افرادی که شرایط پزشکی به نام فشار خون بالا به حساس به نمک دارند .
اما ، برای افراد سالم ، کاهش متوسط ​​بسیار ظریف است.
یک مطالعه از سال ۲۰۱۳ نشان داد که برای افرادی که فشار خون طبیعی دارند ، محدود کردن مصرف نمک باعث کاهش فشار خون سیستولیک تنها ۲٫۴۲ میلی متر جیوه و فشار خون(راه درمان سریع فشار خون) دیاستولیک تنها ۱٫۰۰ میلی متر جیوه شد.
این مانند رفتن از ۱۳۰/۷۵ میلی متر جیوه به ۱۲۸/۷۴ میلی متر جیوه است. این ها دقیقاً نتایج قابل توجهی نیستند که امیدوار باشید از تحمل یک رژیم غذایی بی مزه بدست آورید.
مصرف نمک کم می تواند مضر باشد
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد رژیم غذایی کم نمک می تواند به طور کامل مضر باشد.
اثرات منفی بهداشتی شامل موارد زیر است:
افزایش کلسترول LDL و تری گلیسیرید: محدودیت نمک به کلسترول LDL (“بد”) و تری گلیسیریدها مرتبط است

پنجشنبه 10 بهمن 1398 - 15:48
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | طراح

این قالب توسط سایت روزیکس طراحی شده است و هر گونه پاک کردن لینک طراح پیگرد قانونی دارد !